Garancia és visszatérítés

A MaxMed által eladott és kiszállított összes termékekre garancialevelet állítunk ki, amely megegyezik a hatályban lévő előírásoknak és a gyártó kereskedelmi előírásainak.
A vásárló visszatérítésre jogosult a következő esetekben:

1. 100% visszatérítés a terméklapon szereplő periódusra:

A terméklapon szereplő garanciaidő lehetőséget ad Önnek, hogy kipróbálja a terméket és meggyőződjön afelől, hogy az elért hatás megfelel-e igényeinek. Amennyiben az eredmény nem megfelelő, lehetősége van visszaküldeni a kibontott terméket és visszatérítjük Önnek a termék árát. A törvény által megszabott garanciaidőn túli hosszabbított garanciában részesül a következő esetekben:
– az oldalon szereplő garanciaidőnek megfelel
– a teljes rendelést vissza kell küldenie a garanciaidőn belül
– a teljes rendelésből csak a teszteléshez szükséges mennyiség hiányozhat (az azonnali hatású termékek esetében 1 darab, a hosszabb hatású termékekből nem több, mint fél doboz)

2. A vásárlás lemondása:

A vásárlónak 14 nap áll a rendelkezésére, hogy visszamondja a vásárlást anélkül, hogy indokolnia kellene döntését és anélkül, hogy állnia kellene egyéb költségeket, mint amit az érvényben lévő jogszabály előír.

Feltételek: a visszaküldött terméknek ugyanabban az állapotában kell lennie, mint a kiszállítást követően volt (eredeti csomagolásban, minden hozzátartozóval, ép címkével és az összes kísérő dokumentummal együtt). A postaköltséget a kliensnek kell állnia, a termék árának visszatérítése 14 napon belül történik attól a naptól számítva, amikor a forgalmazó megkapja a terméket.
Amennyiben a termék sérült vagy eladhatatlan állapotban kerül vissza a forgalmazóhoz, a termék megfelelő visszaállításához (amennyiben ez lehetséges) szükséges összeg megtérítését a kliensnek kell állnia, ellenkező esetben a forgalmazó visszaküldi a terméket a kliensnek, a kliens költségén.

Nem részesülnek a törvény által előírt visszatérítésben a következő esetekben:

a) olyan termékek és szolgáltatások nyújtása, amelyek árai teljes mértékben a pénzügyi ingadozástól függ, amelyet a szakember nem tud befolyásolni és amely a visszatérítési periódusban történhet
b) a fogyasztó által előírt specifikációk és előírások szerint elkészített termékek esetében
c) a gyorsan elhasználható vagy rövid garanciaidős termékek esetében
d) olyan lezárt termékek esetében, amikor lehetetlen a termék visszaküldése egészségügyi vagy higiéniai szempontból és amelyeket kibontott már a fogyasztó
e) olyan termékek esetében, amelyek a kiszállítást követően, a természetüknél fogva, elválaszthatatlanul összekeverednek más termékekkel

Vásárlásról való lemondás

A vásárlásról való lemondásról Önnek a MaxMedet értesítenie kell, kitöltve egy űrlapot. Az űrlapot letöltheti innen. Ezen űrlapot küldje el a postán a MaxMed postacímére Csíkszereda, Kőrösi Csoma Sándor 2 szám, Hargita megye, Románia vagy faxon: 0040-374-093.093.

Töltse le az űrlapot innen.