A PREMATROL TÉNYLEG SEGÍT!

Minden kiküldött csomagban elküldünk Önöknek egy űrlapot, melyet ha visszaküldenek mi cserébe adunk egy ajándékot. Garantáltan. Ezekből a kézzelírott véleményekből is válogattunk néhányat:

Sosem hittem a termékekhez fûzött véleményeknek, mindig úgy véltem lefizetett lelkesedõk lelkesednek. Igen sokat költöttem a problémám megoldására, jártam pszichológushoz, szexuálterápiára, masszázsra. Nem is merem összeadni, hogy egy évtized alatt mennyit költöttem, de úgy kb. 1-200 ezer forintot. És akkor jöjjön a “de”, az elsõ doboznál tartok, igen komoly eredményeket könyvelhetek el. A szex szex lett és nem stresszes állapot, tudok örömet adni. Magabiztos lettem. Sõt, férfinek érzem magam.

G. István (50), Pest

A problémám egy gyulladásos megbetegedés következménye volt! Számtalan módszert kipróbáltam, hogy az aktust elnyujtsam, de ezek nem voltak túlzottan hatásosak. Véletlenül bukkantam rá a Prematrolra az interneten gondoltam vesztenivalóm nincs ha kipróbálom! Még csupán az elsõ hónap telt el, de már javulást tapasztaltam, ami meglepõ volt számomra! (nem bíztam benne hogy ez lehetséges). Most kezdem a 2. hónapot remélem a javulás folyamatosan jelentkezni fog!

V. Csaba (27 éves), Budapest

Legkevesebb 10 éve van korai magömlésem és elmondhatom, hogy a Prematrolig egyetlen gyógymód sem segített. Bevallom eleinte a Prematrolban sem bíztam, és már a kúra abbahagyásán gondolkodtam. Mivel két hónap elteltével jelentkeztek a jobbulás első jelei, folytattam a kapszulák szedését. Az eredmény a harmadik hónap végére lett igazán jelentős, amikor az aktus olyannyira meghosszabbodott, hogy a partnerem megkért – első alkalommal – hogy álljak le…

I. Daniel (46 éves), Bukarest

Körülbelül 3 éve jelentkezett a probléma, és azóta nagyon szégyelltem szexelni bárkivel is. Az interneten találtam rá a Prematrolra, és egy hónap szedés után sokkal jobb volt, nagyon elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom!

Marius (23 éves), Gyulafehérvár

Voltam egy klinikán a probléma kezelésére, azonban az általuk javasolt kezelés nem járt semmiféle pozitív hatással, ráadásul nagyon drága volt. Azóta nem igazán foglalkoztam a problémával, de mivel egyre rosszabbra vált, alternatívák után néztem. A Prematolt telefonon rendeltem meg, két hónapos kúrát ajánlottak. Az első dobozt már három hete szedem, a feleségem szerint igenis van hatása, így folytani fogom még egy hónapig. Remélhetőleg a második hónap végére teljesen megszűnik a probléma.

T.R. (43 éves), Giurgiu

A problémám relatív új, tavalyig semmi gondom nem volt. Novemberben vettem először Prematrolt, napi két kapszulát vettem be, és már a harmadik napon sokkal jobb volt. Beszedtem az egész dobozzal és minden redben volt mostanig. Mivel nekem bevált, most újra rendeltem, remélem ezúttal is segíteni fog.

N.I. (39 éves), Bukarest

Kb egy éve szedem a Prematrolt, minden aktus előtt beveszek két kapszulát. Nekem nagyon sokat segített. Azt mondták nincs miért tovább szedjem, de félek, hogy túl hamar elélvezek, és nem szeretnék égni a barátnőm előtt.

Cristi (21 éves), Bákó

Nagy problémaim vannak a méretemmel, ráadásul most előjött a korai magömlés is. Teljesen el voltam keseredve, éjjel nappal az interneten lógtam, megoldást keresve. Egy amerikai oldalon rátaláltam a Prematrolra, rászántam magam, hogy megveszem. A rendelésem után, meglepetésemre, a romániai képviselettől hívtak fel telefonon és vegül a Resicai üzletből vásároltam. Egy hét után lassan visszaállt az eredeti állapot. Szuper elégedett vagyok a termékkel, kár, hogy nincs valami a méret növelésére is.

A.P. (23 éves), Resica

44 éves vagyok, és 10-12 éve szenvedek korai magömlésben. A helyi újságban olvastam a Prematrolról és úgy döntöttem megveszem. Nem bántam meg döntésemet, viszont egy hónapja szedem és nem sokkal jobb a helyzetem. Jobb, de mintha mégsem… Három hét után: Uraim, igazuk volt! Örvendek, hogy megvettem a terméket, folytatni fogomn a kezelést.

Anonim (44 éves), Temesvár

A helyi újságban olvastam a Prematrolról. Fél éve nagyon hamar elélvezek. Voltam orvosnál, próbáltam egy kezelést, de nem volt hatása. A Prematrol hatása kb 30 kapszula rendszeres bevevése után jelentezett. Most már nagyon elégedett vagyok a hatással, ezért még egy dobozzal megrendelek.

Dániel (20 éves), Bákó

Még csak háromnegyed dobozzal szedtem be de már érzem a hatását. Még nem érzem, hogy végleges lenne, ezért rendeletem még egy dobozzal, hogy a hatás biztos legyen. Ha elértem a végleges hatást, biztos, hogy közlöm az oldalon és megköszönöm.

G. I. (20 éves), Nagyvárad