A korai magömlésről Prematrollal kapcsolatos kérdések a korai magömléssel kapcsolatban Vélemények a termékkel kapcsolatban, 'elmúlt a korai magömlésem' Összetevők, melyek legyőzik a kori magömlést Kezdje el még ma a korai magömlés leküzdését
 
Prematrol - állítsa meg a korai magömlést!

TELEFONOS RENDELÉS: 06/21-200.2369

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Telefon:
06/21-200.2369

100% GARANCIA

Az Ön befektetését cégünk a Maxmed Depo kft garantálja, mely, már 10 éve működik! Olvass többet a garanciáról itt:

100% penzvisszafizetesi garancia

ENGEDÉLY

Felhívjuk figyelmét, hogy cégünk, a Maxmed Depo kft, az exkluzív importőre a Zürich Medical Labs termékeinek, beleértve a Prematrolt is.

Az Ön biztonsága érdekében cégünk bejegyeztette az OÉTI-nél a Prematrolt:


A KORAI MAGÖMLÉS LEKÜZDÉSÉNEK LEGBIZTOSABB MÓDJA

100%-OS ELÉGEDETTSÉG, PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARNACIA!

Az új Prematrolt 100%-os garanciával kínáljuk Önöknek.

Megvásárolja, kipróbálja, ha nem tetszik visszaküldi, mi pedig visszaadjuk a pénzét, kérdések nélkül- ilyen egyszerű a recept. Teljes elégedettség rizikók nélkül.

100%-osan meg vagyunk győződve róla, hogy már az első naptól elégedett lesz termékünkel, ezért a következő ellenállhatatlan ajánlatunk van az Ön számára:

Feltételek: Vásárolja meg a 4 hónapra elegendő dózist (4 doboz), használja a Prematrol kapszulákat legalább 3 hónapig folyamatosan, és abban az eléggé valószínütlen esetben, ha nem lenne elégedett a termék hatásával, küldje vissza nekünk a kibontott és a kibontatlan dobozokat, mi pedig visszafizetjük Önnek az elköltött pénzt (leszámítva a postaköltséget).

HOGYAN TUDJUK MEGENGEDNI MAGUNKNAK EZT A GARANCIÁT?

Mert TUDJUK, hogy Ön is elégedett lesz a termékünkkel. Minden információ, vélemény és orvosi jóváhagyás, amit ezen a weboldalon olvashat 100%-ban reális, másképp nem engedhetnénk meg magunknak ezt a luxust... csődöt mondanánk.

abban az esetben ha ÉLNI SZERETNE A GARANCIÁVAL A KÖVETKEZŐKET KÉRJÜK ÖNTŐL:

•Teljes név és cím ahová a rendelését elküldtük

•A kinyitott dobozok (az üres fóliákkal) és a kibontatlan dobozok

•Egy aláírt kártalanítási kérés

Kérjük küldje el nekünk a dobozokat és a kártalanítási kérést legfeljebb 100 napon belül a vásárlás időpontjától számítva. Miután kézhez kapjuk Öntől ezt a csomagot, kollégáink elvégzik a szükséges ellenőrzéseket, ha mindent rendben találunk visszajuttatjuk Önnek az elköltött összeget, kivéve a postázási költséget, legfeljebb 30 napon belül.

A PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉNEK ALAPVETŐ FELTÉTELEI:

Csak abban az esetben tudjuk elfogadni a pénzvisszafizetési kérést, ha visszaküldi Ön nekünk a kibontatlan és kibontott dobozokat, együtt egy aláírt kártérítési kéréssel, melyben Ön kifejezi elégedettlenségét a termékkel kapcsolatosan, és kéri, hogy a befizetett pénzét fizessük vissza. Erre azért van szükségünk, mert ha valamilyen okból kifolyólag Ön nem lenne elégedett a termékünkkel, mi azt a jövőben ki szeretnénk javítani. Mielőtt elpostázná számunkra a csomagot kérjük ellenőrizze a következőket:

  • Nem volt 100%-ban elégedett a termékkel, ezért a termék szedésétől számított 1 hónapon belül jelezte ezt ügyfélszolgálatunknak, annak érdekében, hogy tanácsokat adhassunk a termék helyes használatával kapcsolatban.

  • Használta a Prematrol kapszulákat legkevesebb 3 hónapig - mert ennyi idő szükséges a valódi eredményeket megtapasztalni.

  • Nem telt el több mint 100 nap a termék megvásárlásától.

  • Nem volt előző rendelése (ez volt az első).

A garancia csak abban az esetben érvényesíthető, ha a kérés mind a négy feltételnek eleget tesz.