A korai magömlésről Prematrollal kapcsolatos kérdések a korai magömléssel kapcsolatban Vélemények a termékkel kapcsolatban, 'elmúlt a korai magömlésem' Összetevők, melyek legyőzik a kori magömlést Kezdje el még ma a korai magömlés leküzdését
 
Prematrol - állítsa meg a korai magömlést!

TELEFONOS RENDELÉS: 06/21-200.2369

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Telefon:
06/21-200.2369

100% GARANCIA

Az Ön befektetését cégünk a Maxmed Depo kft garantálja, mely, már 10 éve működik! Olvass többet a garanciáról itt:

100% penzvisszafizetesi garancia

ENGEDÉLY

Felhívjuk figyelmét, hogy cégünk, a Maxmed Depo kft, az exkluzív importőre a Zürich Medical Labs termékeinek, beleértve a Prematrolt is.

Az Ön biztonsága érdekében cégünk bejegyeztette az OÉTI-nél a Prematrolt:


A Prematrol egyedi keverékének kulcsfontosságú összetevői:

 

Összetevő

forma

hogyan hat?

Passiflora

gyümölcs

Régóta ismert, mint igen erős afrodiziákum (a nemi vágyat, képességet és élvezetet fokozó szer). Tudományos kutatások kimutatták, hogy a benne lévő flavonoidok és ezek együttes hatása rendkívül jó hatással van a nyugodt közérzetre, bódító mellékhatások nélkül. franck muller replica

Arginin hidroklorid (HCl)

Az agyalapi mirigyben termelődő aminosav, mely nagyon sokat segít szervezetünknek az egészséges biológiai folyamatok fenntartásában.
Ez egy szemi-esszenciális aminosav, a szervezet csak bizonyos körülmények között, bizonyos anyagok jelenlétében tudja előállítani. Ha ezek az anyagok hiányoznak, vagy nem megfelelő arányban vannak jelen, az Arginin esszenciális, vagyis nélkülözhetetlen aminosavvá válik: hiányát feltétlenül pótolni kell.
Az egészséges keringés fenntartásában vagy visszaállításában, magas vérnyomás, érelmeszesedés, vagy szívkoszorúér szűkület esetén feltétlenül szerepet kap. 
Mivel használata értágulást idéz elő, használata segíti az erőteljes erekciók bekövetkeztét, jótékony hatással van, potenciazavarok leküzdésére.

Fűrészpálma (Serenoa Repens)

gyümölcs

Ez az Észak-Amerikában honos növény általánosan használatos a prosztata-megnagyobbodás kezelésére, különösen korai stádiumban, és elsősorban a 40 feletti férfiak esetében alkalmazzák a prosztata gyógyítására. Mindazonáltal a fűrészpálma hasznos lehet az úgynevezett jóindulatú prosztata-megnagyobbodásban (röviden: BPH) szenvedő férfiak számára is. További előnyös hatásai csak a közelmúltban láttak napvilágot, pl. nőknél a javuló menstruációs ciklus, férfiaknál pedig a húgyúti funkciók javulása is tulajdonítható jótékony hatásának.
A fűrészpálma klinikai vizsgálatokban megfigyelt gyógyhatása mellett potencia növelő-izgató hatást is tulajdonítanak a növény termésének a gyógynövényszakértők.

Griffonia simplicifolia (5-HTP)

mag

Ez az afrikai koncentrált magkivonat, a szerotonin elődjének számít. A kemikália, ismertebb nevén az 5-HTP, az agyban hat, a belső egyensúly, a nyugodt alvás valamint a magömlés kontroljáért felelős. fake watches

Galagonya kivonat

gyümölcs

Jótékony hatással van a szív működésére.
A galagonya a népi gyógyászatban szívgyógyszerként alkalmazott gyógynövény. Jótékony hatását a 19-20. század során igazolták. Hatóanyagát a növény leveléből, virágából, vagy terméséből főzött teán keresztül nyerik ki.
A galagonya olyan gyógynövény, amely közvetlenül befolyásolja a szívizom munkabírását, tágítja az ereket, javítja a szívizom vérellátását és a szívösszehúzódások erősségét. Ez az erőteljes szíverősítő hatás valószínűleg a benne nagy mennyiségben található vegyületeknek, a flavonoidoknak tulajdonítható, amelyek hatékony antioxidánsok.

Panax Ginseng - koreai ginseng gyökér

A panax ginsenget (más néven ázsiai, kínai vagy koreai ginszenget) már évezredek óta használja a kínai orvoslás az emberi élet meghosszabbítására, illetve minőségének javítására. A számos változatban előforduló gyógynövény legelterjedtebb és legkörültekintőbben tanulmányozott faja a panax ginseng.
A panax ginseng elsődleges gyógyhatását immunerősítő és antioxidáns tulajdonságának, valamint azon sajátságának köszönheti, hogy képes megvédeni a szervezetet a stressz károsító hatásaitól. 
A ginszeng, az endorfin vagyis az agy „ boldogsághormon” termelését is fokozza. A férfiak gyógyításában betöltött szerepe vitathatatlan. A ginszeng néhány aktív alkotórészéről már tudják, hogy elernyeszti az erek falában a simaizmot, javítja a hímvessző vérellátását és ezáltal képes kiváltani egy hosszan tartó, erős merevedést, amely könnyen ismételhető.

Cnidium

gyümölcs

A növény magjait, több mint egy évszázada alkalmazzák afrodiziákumként. Alhasi vérbőséget okoz, erősebb erekciót, hosszabb szexuális együttlétet biztosít.

Cistanche

gyógynövény

A gyógynövényt a tradicionális kínai gyógyászat használja, a szexuális zavarok, diszfunkciók kezelésére, a szaporító szervek megerősítésére. Használatával egy jobb, zavartalan vérkeringés, alhasi vérbőség érhető el. Replica Rolex

Méhpempő kivonat

 

Az ázsiai singer gyümölcsből és méhpempőből nyert tápláló B-complex nyerő formulának számít: használatával megelőzhető a korai magömlés, kezelhetőek a szexuális zavarok.

Vitamina B6

vitamin

Kulcsfontosságú szerepe van a szexuális zavarok és problémák hatékony kezelésében. Jótékony hatását a szerotonin neurotranszmitter szintjének kiegyensúlyozásával váltja ki, a központi idegrendszerre ható anyag általános jó és nyugodt közérzetet biztosít.

Folsav

vitamin

A folsav, a B6 vitamin kiegészítőjeként, amellett, hogy a B6 vitamin jótékony hatását erősíti, a szexuális erőnlét, állóképesség segítésében is jótékonyan fejti ki hatását.

 

Hagyományosana Passiflora kivonatot (Passion flower) szorongásra és gyomorbél görcsök oldására használták. Régebben úgy tartották, hogy a Passiflora elsődlegesen az idegrendszerre hat nyugtatólag, különösen a mentális aggodalom és túlterhelés által okozott szorongásra. A gyógynövénykutatók több éven át úgy tartották, hogy a Passiflora aktív összetevőit az úgynevezett harmanalkaloidok csoportja képezte. Habár, az utóbbi években végzett kisérletek kimutatták, hogy a Passiflora elsődleges összetevői, a flavonoidok felelősek a növény nyugtató hatásáért. Az európai gyógyszerészeti leírások a Passiflora kivonatot elsősorban a szorongás kezelésére ajánlják.

A Griffonia Simplicifolia magkivonat (5-hidroxi-triptofán vagy 5- HTP) egy olyan gyógynövény kivonata, amely Nyugat-Afrika partjain terem. Az 5-HTP a szerotonin anyagcsere közvetlen előfutára, amely a melatonin hormon termeléséért felel. A szerotonin az agy olyan kémiai anyaga, amely fontos szerepet játszik a viselkedésben, a kedélyállapotban, az étvágyban és az alvásban. Az 5-HTP egy természetes adalék, amely az agyban szerotoninná alakul át. A Griffoniából nyert szerotonin nem rakódik le az idegrendszerben, amely esetleges mellékhatásokat okozna. A többlet feloldódik és a szervezet kiválasztja.

A Koreai Ginseng kivonata, a koreai természetgyógyászat hagyományos gyógynövénye, amelyet hosszú évek során a vese zavartalan működésére és egyben megerősítésére használtak, különösen a nemi szervek impotenciájának kezelésére, a férfiak korai ejakulációjára, és ugyanakkor terméketlenségre.

A B6-vitamin a következőkből tevődik össze: Pyridoxin, pyridoxal és pyridoxamin, valamint ezek foszfát észtereiből. A B6-vitamin aktív koenzime a pyridoxal 5-foszfát. Állatokon végzett kísérletek kimutatták, hogy a B6-vitamin hiánya magas vérnyomáshoz vezet, amely 24 órán belül normalizálódik a vitamin bevételével. A B6-vitaminhiány a depresszióban szenvedők 79%-nál mutatkozik (ellentétben az egészséges emberek 29%-val). Úgy tűnik, hogy a B6-vitamin hiány megakadályozza az idegsejteknek, hogy megfelelő mennyiségű szerotonint termeljenek, ugyanakkor más kémiai anyagok gátolják az idegrendszer zavartalan működését. Ez álmatlansághoz, depresszióhoz, ingerlékenységhez és idegességhez vezet. A B6-vitamin hiánya megnehezíti az agyi ingerület-átvivő anyag (neurotranszmiterrek) képződését.  A B6-vitamin egy olyan koenzim, amely fontos szerepet játszik a triptofán szerotoninná való átalakulásában, valamint a fenil-alanin és a tirosin norepinephrinevé (serotonin/norepinephrine reuptake inhibitor (SNRI) való átalakulásában. Ezek a neurotranszmiterek teljes egészében kapcsolatban állnak a depresszióval. A B6-vitamin pótlása gyakran javítja a kedélyállapotot.

A folsav vízben oldódó vitamin, amely a komplex B-vitamin családjába tartozik. A B vitaminok akkor a leghatásosabbak, ha komplex B-vitaminnal együtt jutnak a szervezetbe. Az utóbbi időben végzett összehasonlító „dupla vak” vizsgálat, amelyet 127 depresszióban szenvedő paciensen végeztek el, kimutatta, hogy azok a betegek, akiket folsavval kezeltek, jelentős javulást mutattak, ellentétben azokkal, akiket placebóval (álgyógyszerrel) kezeltek. További kutatások kimutatták, hogy a folsav hozzájárul egy nagyobb mennyiségű és jobb minőségű sperma termeléséhez, ami elősegíti a férfiakat, hogy egészséges utódokat nemzenek.